Labels

About Me

Haberi çeşitli kaynaklardan sorgular ve ziyaretcilerine en doğru haberleri paylaşır.Haberi kaynağına soracaksın... Habersor editoru

Uğur Kurt'u vuranı bulmuş gibiler!

| 29 Mayıs 2014 Perşembe |

Bakan Efkan Ala, Okmeydanı'nda öldürülen Kurt'la ilgili, "Kurşunun nereden geldiği tespit edildi. 'Vuran bulundu' diyebileceğimiz aşamadayız." dedi.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, TGRT Haber ekranlarında yayınlanan 'Neler Oluyor' programına konuk oldu. Sunuculuğunu TGRT Haber ve İhlas Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar'ın yaptığı programda, İhlas Medya Ankara Grup Başkanı Nuri Elibol ve Türkiye Gazetesi Ankara Temsilci Yardımcısı Ercan Gürses'in sorularını cevaplayan Ala, gündeme dair önemli açıklamalar yaptı.

Türkiye'nin 2002'den beri her alanda ileriye gittiğini belirten Ala, Türkiye'de sadece ana muhalefet partisinin geriye gittiğini belirtti. Ekonomik, siyasal ve güvenlik alanlarında yapılan reformlara dikkat çeken Ala, "Türkiye'de, 2002'den beri sosyal alanda, siyasal alanda reformlar yaptık. Güvenlik alanında, ekonomik alanda son derece başarılı adımlar attık.

 Bakın, ekonomik alanda nereden nereye getirdik. Peki, geriye giden hiçbir şey mi yok? Var. O da, ana muhalefet partisi. O geriye gidiyor. Şimdi ne yapalım, onu ileriye götürmek de bizim işimiz değil ki" diye konuştu.


0 yorum:

Yorum Gönder

Search

Labels