Labels

About Me

Haberi çeşitli kaynaklardan sorgular ve ziyaretcilerine en doğru haberleri paylaşır.Haberi kaynağına soracaksın... Habersor editoru

Gelir Belgesiz Kredi Veren Bankaları Sorgulama

| 29 Mayıs 2014 Perşembe |

Gelir Belgesiz Kredi Veren Bankaları Sorgulama

Vatandaşlar bazı ihtiyaçları gereği olarak ülkemiz genelinde bulunan birçok bankadan kredi ürünlerini kullanmaktadırlar. Bu kredi ürünlerini kullanmak isteyen vatandaşların bilmeleri gereken en önemli nokta her bankanın kendine göre istediği belge ve krediyi isteyen kişi hakkında inceleme yetkisine sahiptir. Bankaların müşterilerinden istediği evraklar çekilecek olan kredinin türüne göre değişiklik göstermektedir.

 Birçok banka tüm kredi ürünlerinde nüfus cüzdanı, ikametgâh adresini gösteren belge ve aylık gelir belgesini istemektedirler. Bu belgeler içerisinde ikametgâh belgesi ile nüfus cüzdanı mutlaka istenirken bazı bankalar herhangi bir şekilde gelir belgesi istemeyebiliyorlar. Bu belgeyi isteyen veya istemeyen bankalar olarak sorgulama yapmak için en iyi yöntem internet üzerinde bulunan arama motorlarına yazılabilir. Arama sonucunda sizin karşınıza gelir belgesiz kredi veren bankalar çıkacaktır.

Gelir belgesiz kredi veren bankalar sorgulama

Ülkemiz genelinde gelir belgesiz kredi veren bankalar Ekonomi Bankası, Garanti Bankası ve Finansbank’tır. Ama bu bankaların dışında gelir belgesiz kredi çekmek isteyen vatandaşların bilmesi gereken nokta ise; herhangi bir şekilde gelir belgesi olmadan kredi çekmek isteyen vatandaşlarımız kredi kullanmak isterlerse yapmaları gereken işlem olarak kendilerine ait olan taşınmaz malı ipotek bedeli olarak göstererek diledikleri krediyi çekebilirler. Yani bir kişi herhangi bir tapulu evini bankaya ipotek bedeli olarak gösterirse, banka buna karşılık olarak ipotek bedelinin yarısı kadar kredi imkânı sunmaktadır. Böylece insanlar diledikleri zaman kredi çekebilme imkânına sahip olmaktadırlar. Hatta bunu herhangi bir gelir belgesi göstermeden rahatlıkla yapabilirler.


0 yorum:

Yorum Gönder

Search

Labels