Labels

About Me

Haberi çeşitli kaynaklardan sorgular ve ziyaretcilerine en doğru haberleri paylaşır.Haberi kaynağına soracaksın... Habersor editoru

Bahçeli'den Gül adaylığı için yalanlama geldi.

| 28 Mayıs 2014 Çarşamba |

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Gül'e adaylık teklifinde bulunduğu iddialarına ilişkin, 'Görüşmemizde böyle bir şahsın çatı aday olarak takdimi söz konusu olmamıştır' dedi.

MHP lideri Bahçeli, Demokratik Sol Parti'ni ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, Demokratik Sol Parti'nin Türk siyasi hayatında önemli yeri olduğunu belirterek, önemli hizmetler sunduğunu ve belli bir gelenekten geldiğini ifade etti. Bahçeli, 'Cumhurbaşkanlığı seçim sürecini kolaylaştıracak, Türkiye'yi bir siyasal krizden, bir tartışmadan, bir kamplaşmadan uzak tutacak, kucaklayıcı bir çalışmanın önemli işaretlerini ortaya konmuştur' dedi.


MASUM TÜRKER

DSP Genel Başkanı Masum Türker ise Demokratik Sol Parti olarak böyle bir deneyime sahip olduklarını hatırlatarak, 'Türkiye'nin şu anda kutuplaşma noktasına itildiği, iktidar partisine oy vermeyenlerin ötekileştirildiği bir süreçte ve baskını arttığı bir süreçte, Türkiye'nin bütünlüğünü kucaklayacak ve Türkiye'nin bölünmesini önleyecek, Türkiye'nin bütünlüğü için ulusal bütünlüğünü sağlayacak bir cumhurbaşkanı arayışında yapılacak her türlü atılacak adıma destek vereceğimiz belirttik. Bu konuda Türkiye'nin bütününü kucaklayan cumhurbaşkanı arayışlarının Sayın Genel Başkan tarafından sürdürülmesini destekleyeceğiz' diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Gül'e çatı aday teklifinde bulunduğu iddialarına ilişkin Bahçeli, 'Doğruluğunu benim dışımda kimsenin söylemesi doğru olmaz. Görüşmemizde böyle bir şahsın çatı aday olarak takdimi söz konusu olmamıştır' diye konuştu.


0 yorum:

Yorum Gönder

Search

Labels