Labels

About Me

Haberi çeşitli kaynaklardan sorgular ve ziyaretcilerine en doğru haberleri paylaşır.Haberi kaynağına soracaksın... Habersor editoru

Faizsiz Kredi Veren Bankaları Sorgulama

| 29 Mayıs 2014 Perşembe |

Faizsiz Kredi Veren Bankalar Sorgulama

Ülkemiz genelinde hizmet veren bankalar, insanların ihtiyaçları noktasında birçok kredi ürününün kullanımını sunmaktadırlar. Bankaların sunmuş olduğu kredilere bakıldığı zaman genellikle en avantajlı olanları dönemsel olarak verilen banka kredileridir.

 Özellikle maaş müşterilerine, kamu çalışanlarına ve memurlara verilen kredilerin yanında yılbaşı, bayram vb. türden günlere özel olarak sunulan krediler bulunmaktadır. Bu krediler genellikle sıfır faizli veya çok düşük faizli olarak sunulan kredilerdir. Özellikle sıfır faizli kredi veren bankalara 2014 yılı itibariyle bakıldığı zaman şimdilik sadece iki adet banka vermektedir. 2014 yılının ilk döneminde Şekerbank 10.000 TL krediye 12 sıfır faiz imkânı ile sunarken, şimdilerde sıfır faizli ürünü sadece Akbank ve Deniz Bank sunmaktadır.

Faizsiz Kredi Veren Bankalar Sorgulama

Faizsiz kredi veren bankaları sorgulamak isterseniz, internet üzerinden arama motorlarından herhangi birine “faizsiz kredi veren bankalar” yazdıktan sonra sizin karşınıza birçok alternatif banka çıkacaktır. Böylece sizlerde dilediğiniz ürünü istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. 2014 yılı içerisinde sıfır faizli kredi veren bankalar arasında bulunan Deniz Bank, sıfır faizli kredi verdiği aynı zamanda dosya masrafı da talep etmemektedir.

Ayrıca bu kredini üst limiti olarak Deniz Bank 36.000 TL olarak belirlemiştir. Sıfır faizli kredi veren bir diğer banka ise, Akbank’tır. Akbank, kendi müşterilerine 3.000 TL kredi ve 12 aya varan vadeler ile kredi imkânı sunmaktadır. Sizlerde faizsiz kredi veren bankaları araştırmak isterseniz yapmanız gereken çok basit, internet üzerinden arama motorlarına sürekli olarak sorgulama yapmanız yeterlidir.


0 yorum:

Yorum Gönder

Search

Labels