Labels

About Me

Haberi çeşitli kaynaklardan sorgular ve ziyaretcilerine en doğru haberleri paylaşır.Haberi kaynağına soracaksın... Habersor editoru

Ece Vahapoğlu kendini iyi hisset.

| 30 Mayıs 2014 Cuma |

Ece Vahapoğlu'nun yeni kitabı '21 Günde İyi Hisset' in tanıtım lansmanı önceki gün Nişantaşı Hardal'da gerçekleştirildi...

Ece Vahapoğlu'nun Artemis yayınlarından çıkan yeni kitabı '21 Günde İyi Hisset' in tanıtım lansmanı 27 Mayıs Salı günü Nişantaşı Hardal'da gerçekleştirildi.

Bu anlamlı tanıtım gününe, Ece Vahapoğlu'nun yakın arkadaşlarının yanısıra, iş, sanat ve basın camiasından pek çok seçkin isim de tanıtıma katılarak yaşam rehberi niteliği taşıyan kitaba destek verdi.

Lansmana son derece şık pudra rengi bir kostümle katılan Ece Vahapoğlu'nun fit görünümü, zerafati ve de şıklığı, katılımcıların büyük beğenisini topladı.

Tanıtımın, son derece sağlıklı, kalorisi düşük kanepe, ikram ve içecekleri de davetliler tarafından büyük ilgi gördü.

60 Günde İdeal Vücut ve 60 Günde İdeal Mutfak adlı kitaplarıyla okura daha kaliteli bir yaşam için rehberlik eden gazeteci-yazar Ece Vahapoğlu'nun yeni çalışması '21 Günde İyi Hisset-Günlük', Artemis Yayınları tarafından yayınlandı.

DAHA MUTLU VE DAHA İYİ HİSSEDEN YENİ BİR 'SEN'E HAZIR MISIN?...

Bilimsel araştırmaların sonuçları, insan zihninin bir davranışı alışkanlığa dönüştürmek için yalnızca 21 güne ihtiyacı olduğunu gösteriyor. İşte bu felsefeden yola çıkarak yazılan 21 Günde İyi Hisset / Günlük, Ece Vahapoğlu rehberliğinde, iyi hissetmeyi bir alışkanlığa dönüştürmenizi hedefliyor.

İyi hissetmenin ilk adımları, bedende biriken stresten kurtulmak ve ruhsal huzursuzluktan arınmakla mümkün olabiliyor.

21 Günde İyi Hisset / Günlük, sağlıklı beslenme önerileri, güne başlama ritüelleri, kendini tanıma soruları, iyi hissettiren olumlamalar, günlük ve aylık planlar ile kullanıcıya her alanda rehberlik eden bir yol arkadaşı.

Sağlıklı yaşamı ve sportif çalışmalarıyla kitleleri motive eden rol model Ece Vahapoğlu, yeni projesiyle de insanlara sağlıklı alışkanlıklar kazandırmayı amaçlıyor ve şöyle diyor.

Planını yap!

İlerleyişini takip et!

21 günde kendini daha iyi hissedeceğin bir yaşama ulaşmak için hedeflerini gerçekleştir!

Ece Vahapoğlu, lansmana katılan magazinkolik.com editörü Mehmet Karademir'in yeni kitabına ve sağlıklı yaşama dair de sorularını yanıtladı.

+Bu kitabı yazmanızda ki en büyük etken nedir? Kimleri yada neleri feyz alarak yaşam klavuzu babında olan kitabınızı ortaya çıkardınız?

-Bu kitabı kaleme almamda ki en büyük neden, kısa bir zaman önce çok sevdiğim bir yakınımın hayata zamansız bir şekilde veda etmesiydi aslında.
Diğer bir sebep ise günümüz çalışan insanlarının stresli, gerilimli ve monoton geçen iş yaşamlarından ötürü yaşadıkları kaygıların, psikoliojik tramvaların, endişlerin yenilmesine ve de ruhu dingin tutabilmeye yönelik bir rehber klavuz olabilmek.

+Eski Yunan Dünyası, biliyorsunuz ki günümüzde ki bir çok oluşuma, başta spor ve diyet olmak üzere hala ışık tutmakta, o dönem insanlarına baktığımızda çoğu son derece fit ve çevik. "Öküz eti ye öküz gibi güçlü ol, keçi sütü iç keçi gibi çevik ol" yunan felsefesini siz nasıl yorumluyorsunuz? Kitabınızda ruhu dingin tutmaya yönelik bir beslenme programı oluştururken bu dünyanın felsefesinden hiç istifade ettiniz mi?

-Mutlaka etkileşim olmuştur tabiiki, ama bilinçli olarak o dönem felsefesini inceleyip ve irdeleyip o dünyadan direkt alıntılar yapmadım. Amacım günlük, sağlıklı beslenme önerileri, güne başlama ritüelleri,günlük ve aylık planlar ile kullanıcıya her alanda rehber olabilmeye yönelik bir klavuz oluşturmaktı ve sanırım bence amacına da ulaştı. Tabiiki son kararı okuyucularım verecek.

+Fit ve sportif görünümünüzü neye borçlusunuz? Özel olarak oluşturduğunuz bir diyet menünüz var mı?

-Mutlaka haftada bir gün kırmızı et yerim, haftanın diğer günleri ise beyaz et ve sebze ağırlıklı besleniyorum. Süt tercihim ise keçi sütü, penir de yine keçi peyniri tabiiki. Bunun dışında spor spor spor tabiki.

Haber ve Fotoğraflar; Mehmet KARADEMİR


0 yorum:

Yorum Gönder

Search

Labels