Labels

About Me

Haberi çeşitli kaynaklardan sorgular ve ziyaretcilerine en doğru haberleri paylaşır.Haberi kaynağına soracaksın... Habersor editoru

Tecavüzcü cani kocaya müebbet hapis cezası.

| 27 Haziran 2014 Cuma |

Köfte Patates pişirdi diye nikahsız eşini 40  yerinden bıçakladı.

Duruşmada laf meydan sanık Avukatı Sait Sağlam müvekkilinin mağdureye yönelik cinsel hücum suçunun yasal unsurları oluşmadığını belirtirken, Zülfikar Bakıryapan'ın tahrik altında kalarak eylemi gerçekleştirdiğini anlattı.

 "12 yaşında kaçırılma olayına katılmıyoruz" diyen avukat Sağlam "Mağdure kaçırılmamıştır ve kendi isteğiyle gelmiştir. Her ne kadar rapor verilse de biz raporları kabul etmiyoruz. Cinsel hücum suçları oluşmamıştır" diye söyledi. Duruşmada daha sonra nihayet savunması yapan sanık Bakıryapan, "Yapmamam gereken şeyler yaptım. tanrı katında fazla pişmanım" diye konuştu.Kararını açıklayan mahkeme, Zülfikar Bakıryapan'ın mağdure ile gayri resmi evlendiği ve henüz 12 yaşındayken cinsel saldırıda bulunduğu sabit görüldüğünü belirtti. Kararda sanık Bakıryapan'ın mağdureyle evlendiği tarihte 17 yaşında olduğu, eylemini öldürdüğü tarihe kadar sürdürdüğü anlatım edildi.

 Bakıryapan'ın mağdureye karşı cinsel hücum suçunu birçok defa tekrarlaması nedeniyle 12 sene hapis cezasıyla cezalandırılmasına karar verilirken, kasten insan öldürmek suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, sanık Bakıryapan'a verilen cezalarda herhangi bir indirime gitmedi.Kararın okunmasının ardından salonda izleyiciler arasında yer meydan sanık Zülfikar Bakıryapan'ın annesi baygınlık geçirdi.

OLAYIN GEÇMİŞİ Fatih'te 18 Temmuz 2012'de yaşanan olayda; eşine daimi şiddet uygulayan Zülfikar Bakıryapan (31), Mahmure Karakule'yi, iki çocuğunun gözleri önünde evvel sopayla dövmüş, ardından ekmek bıçağıyla 40 yerinden bıçaklamıştı. Genç kadın hayatını kaybederken, çocuklarını da yanına meydan zanlı polise teslim olmuştu.


0 yorum:

Yorum Gönder

Search

Labels