Labels

About Me

Haberi çeşitli kaynaklardan sorgular ve ziyaretcilerine en doğru haberleri paylaşır.Haberi kaynağına soracaksın... Habersor editoru

Dili belasına taçını kaybetti.

| 15 Haziran 2014 Pazar |

Tayland Güzellik Kraliçesi Weluree Ditsayabu ünvanından vazgeçti. Kraliçenin bu kararı alma nedeni ise bazı politik aktivistlerin idam edilmesi gerektiği yönündeki sözlerine gelen sert reaksiyonlar .

Weluree Ditsayabu güzellik yarışmasında ülkesini temsil etmekten vazgeçtiğini açıklarken gözyaşlarını tutamadı.

22 yaşındaki eski kraliçeyi bu karara götüren Facebook hesabında, Ordu tarafından devrilen hükümeti destekleyen "kırmızı gömlekli" göstericelere öfke duyduğunu söylemesi hatta "idam edilmeliler" yazması oldu.

Eski güzellik kraliçesi, ülkeyi kirletmekle suçladığı monarşi karşıtlarını da şeytani diye tanımlamış ve onlara "Yatağınızda huzur içinde ölmeyeceksiniz" demişti.

Weluree Ditsayabu bu ifadeler üzerine sosyal medyadan oldukça sert reaksiyonlar aldı. Kimileri güzellik kraliçelerinin idam değil, barış mesajları vermesi gerekmekde olduğunu söyledi. Kimi eleştirilerse Weluree Ditsayabu’nun şişman olduğu hatta Tayland’ı temsil etmek için yetersiz olduğu yönündeydi.


0 yorum:

Yorum Gönder

Search

Labels