Labels

About Me

Haberi çeşitli kaynaklardan sorgular ve ziyaretcilerine en doğru haberleri paylaşır.Haberi kaynağına soracaksın... Habersor editoru

Mesut Özil'den Beşiktaş'a mesaj var.

| 9 Ağustos 2014 Cumartesi |

Ne çektin be Beşiktaş!

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi Play-Off kurasında Mesut Özil’in de forma giydiği İngiliz devi Arsenal’la eşleşti. Özil, “Ne eşleşme ama Beşiktaş’la oynayacağımız maçı dört gözle bekliyorum” diye tweet attı. İlk maç 19 Ağustos’ta İstanbul’da.

İsviçre’nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde yapılan kura çekiminde, Türkiye’den Beşiktaş’ın dahil olduğu play-off turu eşleşmeleri belirlendi. Kura çekimi sonucunda İngiliz ekibi Arsenal ile eşleşen Beşiktaş, ilk maçı 19 Ağustos’ta Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacak. Londra’daki rövanş ise 26-27 Ağustos tarihlerinde yapılacak. Geçen sezon Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda Arsenal ile eşleşmişti ve Londra’daki ilk maçta 2-0, İstanbul’da da 3-0 mağlup olarak Devler Ligi’ne veda etmişti.

“KISMETİMİZ ARSENAL’MİŞ”
Şampiyonlar Ligi zor bir lig olduğunu vurgulayan Başkan Fikret Orman, kısmetlerinde Arsenal olduğunu söyledi. Başkan, “Hayırlısı olsun diyelim, demek hayrı buymuş. Tüm camiamız ile beraber, mücadele edeceğiz. Desteği alarak inşallah turu geçeceğiz. Bizim kısmetimiz Arsenal’miş, Arsenal çıktı. Şu dakikadan sonra o çıksaydı, bu çıksaydı demenin anlamı yok” ifadelerini kullandı.

2 sezon önce Arsenal’den Beşiktaş’a transfer olan Oğuzhan Özyakup, eski takımıyla eşleşmeyi değerlendirdi ve avantajlı bir kura çektiklerini belirtti. Oğuzhan, “Mesut Özil gibi bir oyuncu var orada. Bizim için iyi oldu. Çok avantajlı bir kura” dedi. Gruplara kalmak için büyük takımları geçmeleri gerektiğinin altını çizen genç yıldız, “Kura sonuçta, nasip ne ise o olacaktı. 10 takım var orada, hepsi Şampiyonlar Ligi’ne katılmak için çaba harcıyor. Biz elimizden geleni yapacağız.” ifadelerini kullandı.

“BEŞİKTAŞ DAHA ŞANSLI”
Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, tur için kendilerini daha şanslı gördüğünü söyledi. Beşiktaş’ın UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu kura çekiminde Arsenal ile eşleşmesini değerlendiren siyah beyazlı kulübün ikinci başkanı Çebi, “Seri başı olan ve seri başı olmayan 5’er takım içindeki en güçlü iki takım karşı karşıya gelecek. Tur için Beşiktaş’ı daha şanslı görüyorum” şeklinde konuştu. Kurayı teknik heyet ile beraber seyrettiklerini anlatan deneyimli yönetici, “Takımda moral bozukluğu yok. Aksine daha çok motive oldular. Arsenal çıkınca hepimiz birbirimize güldük” dedi.

BEŞİKTAŞ FUTBOL DIŞ İLİŞKİLERDEN
Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları ise zor bir eşleşme olduğunu belirterek, “Şampiyonlar Ligi’ne gitmek istiyorsak bu tür zor takımlarla maç yapmamız gerekiyor. Arsenal’ın çıkmamasını isterdik tabii ki ama yapacak bir şey yok. İnşallah kazanarak Şampiyonlar Ligi’ne gideriz” dedi.

MESUT İLK MAÇTA YOK
Arsenal’ın Sekreteri David Miles, siyah beyazlı temsilcimiz ile eşleşmelerinin ardından kısa bir açıklama yaptı. Miles, iki maçın da son derece heyecanlı geçeceğini söyledi ve Mesut Özil’in de dâhil olduğu Dünya Kupası’nı kazananan 3 oyuncularının durumlarının henüz netlik kazanmadığını ifade etti. İngiliz yönetici; “Beşiktaş, bize nazaran sezona daha erken başladı ve play-off oynadı. Dünya Kupası’nda şampiyonluk yaşayan 3 oyuncumuz muhtemelen Beşiktaş karşısında oynayamayacak. Tam kadro sahada olamayabiliriz ancak yine de derin bir kadromuz var. Sorun olacağını sanmıyorum, yeterli olacaktır” dedi.

MESUT’TAN TWEET

Arsenal’in Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil, Beşiktaş eşleşmesinin ardından mikroblog sitesi Twitter üzerinde bir paylaşımda bulundu. Özil, attığı tweet’te; “Ne eşleşme ama! Beşiktaş’a karşı oynayacağımız maçları şimdiden dört gözle bekliyorum” ifadelerini kullandı.


0 yorum:

Yorum Gönder

Search

Labels