Labels

About Me

Haberi çeşitli kaynaklardan sorgular ve ziyaretcilerine en doğru haberleri paylaşır.Haberi kaynağına soracaksın... Habersor editoru

Kardeş Payı 22. Bölüm Sezon Finali İzle

| 8 Ağustos 2014 Cuma |

Star Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Kardeş Payı 22. Bölüm ile sezon finali yaptı. İzleyenleri ekran başına kilitleyen dizi Kardeş Payı'nın sezon finali gülmekten kırdı geçirdi. Kardeş Payı sezon finali ile ilgili kaçırdığınız ayrıntılar aşağıda.


Star Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Kardeş Payı 22. Bölüm ile sezon finali yaptı. İzleyenleri ekran başına kilitleyen dizi Kardeş Payı'nın sezon finali gülmekten kırdı geçirdi. Kardeş Payı sezon finali ile ilgili kaçırdığınız ayrıntılar haberimizde.


Kardeş Payı 22. Bölüm Sezon Finali Özeti

Dünyaya barış ve mutluluk getirecek icadı tüm dünyaya aynı anda duyurmanın derdine düşen kardeşler başlarına geleceklerden habersiz gönül ilişkilerinin peşinde koşuyorlar. Hakem maçı bitirmek üzere, kaleyi gören, gördüğü yerden şut çekiyor. Kardeş Payı olaylı ve eğlenceli sezon final bölümüyle Perşembe star’da...


Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, hem senarist hem yönetmen koltuğundaSelçuk Aydemir’in bulunduğu dizinin başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan paylaşıyor.



0 yorum:

Yorum Gönder

Search

Labels